Waarom kiezen voor webwinkel Kadomino?

Bewust gekozen voor duurzaam speelgoed

Iedereen kent het wel; het speelgoed uit de grote ketens. Massa-productie en is het wel veilig? Eigenaresse Irma Smit heeft goed nagedacht over het assortiment van Kadomino bij het opzetten van de webwinkel. Een aantal voorwaarden waren van belang: veilig, betaalbaar, uniek en als laatste mooi om te zien. Want om dat laatste gaat het vaak bij kinderen. Het moet mooi zijn om te zien zodat kinderen het speelgoed uit zichzelf pakken om mee te spelen.

Voor de volwassenen is veiligheid belangrijk. Je wilt dat kinderen veilig kunnen spelen met het speelgoed dat je voor ze koopt. Dit betekent geen scherpe randen of kanten, houten speelgoed mag absoluut geen splinters veroorzaken en wanneer het hout behandeld is, moet dit gedaan zijn met veilige lak of verf. Maar wanneer weet je dat het veilig is? Er moet een keurmerk gegeven zijn aan het speelgoed. Kadomino koopt alleen speelgoed in dat een keurmerk heeft.

Betaalbaar speelgoed is altijd fijn voor de portemonnee. Goedkoop is vaak duurkoop. Maar tussen goedkoop en duur zit nog een heel scala aan prijzen. Kadomino heeft rekening gehouden met een goede en juiste prijs-kwaliteit verhouding. Het is niet nodig om teveel te betalen voor speelgoed dat het niet waard is. Hoe frustrerend is het wanneer je net een aankoop gedaan hebt en twee dagen later is er iets afgebroken of werkt er iets niet meer. Deze aankoop zal dan passen in het verhaal ‘goedkoop = duurkoop’.

Uniek speelgoed is speelgoed dat niet op alle hoeken van de straat te koop is. Kadomino heeft hier rekening mee gehouden. De merken Bigjigs toys, Djeco, Simply for kids, Global Affairs en Pintoy hebben een assortiment dat niet in alle speelgoedwinkels te koop is. De eigenaresse is dan ook kritisch wanneer ze inkopen doet. Uniek speelgoed dat er mooi uitziet, kwalitatief goed is waardoor veiligheid gewaarborgd wordt. En betaalbaar is dan ook nog een belangrijk aspect. Het leven is tenslotte al duur genoeg.

Geen plastic

Hot item is het vele plastic dat consumenten weggooien dat niet vanzelf verteerd en dus een ramp is voor de natuur. De zee zit momenteel vol met plastic. Verschrikkelijk toch voor de dieren die hier leven! Kadomino heeft bewust geen plastic speelgoed. Gekozen is voor houten speelgoed – veilig en kwalitatief het juiste hout. Bigjigs toys heeft een assortiment houten speelgoed. Vrolijk van kleur, veilige materialen, duurzaam en voor de consument betaalbaar. Ook Djeco speelgoed is van een fantastische kwaliteit. Naast houten speelgoed van Djeco verkoopt Kadomino ook de welbekende stapeltorens zoals Topanifarm, Cubanimo en het poppenhuis Homecube en het ridderkasteel Forticube. Deze onderdelen zijn gemaakt van een stevig soort karton en vervolgens versiert met vrolijke afbeeldingen. Afbeeldingen die kinderen enorm aanspreken omdat het veelal om fantasiefiguren gaat, lieve blikken van dieren, zachte maar ook felle kleuren en alles is perfect afgewerkt. Djeco maakt ook educatief speelgoed waardoor er naast lekker spelen ook een leermoment gecreëerd kan worden.

Gratis inpakservice

Kadomino pakt je bestelde cadeau’s mooi in. Je kunt kiezen uit drie soorten inpakpapier. Het stoere bruine postpapier, de groen/witte blok en het vrolijke oranje papier met witte bloemen. We zorgen er voor dat er ook nog een mooie strik op zit met een leuke kindersticker. En dit is helemaal gratis. Je kunt tijdens het bestellen bij de afronding kiezen voor de inpakservice. Hier voeg je het gratis papier toe aan je bestelling. Kadomino zorgt voor de rest. Als het cadeau direct afgeleverd moet worden bij iemand anders dan jezelf, voer dan een ander afleveradres in. De factuur komt naar jou toe en het cadeau wordt afgeleverd bij het door jou aangegeven adres. Makkelijk toch? Kies daarom voor webwinkel Kadomino…. voor gemak, kwalitatief goed speelgoed, een nette prijs en ook nog mooi ingepakt. Veel plezier tijdens het winkelen in de webshop. Heb je vragen? Bel gerust met de eigenaresse Irma Smit op 06-41345284.

Voordelen online bestellen

Winkelen online heeft verschillende voordelen. Je hoeft de deur niet uit, dus de auto kan blijven staan; geen benzinekosten en vooral geen parkeerkosten. De parkeerkosten kunnen soms enorm oplopen, dit is wel per stad of dorp verschillend. De frustratie dat je naar de stad gaat en het artikel dat je wilde gaan kopen uitverkocht is, is er bij online winkelen niet. Webwinkel Kadomino geeft per artikel aan of het wel of niet op voorraad is. Je bestelde artikel wordt doorgaans binnen twee werkdagen bezorgd, dus lekker snel. Wil je het artikel als cadeau laten inpakken, geen probleem bij webwinkel Kadomino. Kies bij je bestelling voor inpakservice en alles wordt geregeld. Laten bezorgen bij de jarige? Ook geen probleem, geef een ander afleveradres op. Veel winkelplezier bij webwinkel Kadomino.

Vragen?

Heb je vragen, tips voor de website of andere dingen die je kwijt wilt? Bel of mail gerust met Irma Smit, eigenaresse van webwinkel Kadomino. Zij is bereikbaar op 06-41345284. Het kan zijn dat je de voicemail krijgt, maar deze wordt regelmatig beluisterd en Irma belt je zo snel mogelijk terug. Een mail kan natuurlijk ook naar info@kadomino.nl.