Bigjigs Toys

Bigjigs Toys speelgoed

Bigjigs Toys is een speelgoedmerk dat werkelijk de meest uiteenlopende soorten speelgoed op de markt brengt. Er is dan ook een ruime collectie houten speelgoed te vinden bij webwinkel Kadomino, voor kinderen van alle leeftijden. Bigjigs Toys biedt prachtige producten voor baby’s, peuters en kleuters. Uiteraard is al het speelgoed van dit bekende merk zeer betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit.

Ons aanbod

Het speelgoed is gemaakt van mooi gebeitst hout en heeft een unieke uitstraling. Bigjigs Toys komt dan ook altijd met verrassend en origineel speelgoed en daarom past dit assortiment aan speelgoed zo goed bij Kadomino. Wij bieden altijd speelgoed dat net even anders is dan het speelgoed in een reguliere speelgoedwinkel.

Contact

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar speelgoed van Bigjigs Toys? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Je kunt het speelgoed direct bestellen en betalen met iDeal. Voor andere betaalmogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Eventueel kun je het speelgoed op afspraak afhalen aan de Clavisstraat 32 in Nijmegen. Voor meer informatie kun je mailen naar info@kadomino.nl of gebruik maken van ons online contactformulier.