Global-Affairs

Speelgoed van Global-Affairs

Global-Affairs is een ontwikkelaar van betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig speelgoed en kinderkamer accessoires. Het kinderspeelgoed wordt niet alleen door Global-Affairs ontwikkelt, maar ook geïmporteerd uit India. In Nederland is veel leuk en leerzaam speelgoed van Global-Affairs te vinden. Ben je op zoek naar speelgoed of leuke accessoires, dan vind je een ruime collectie in de webwinkel van Kadomino.

Assortiment speelgoed

Binnen ons assortiment vind je de meest uiteenlopende soorten speelgoed. Je kunt een keuze maken uit leuk speelgoed voor kleine kinderen, maar ook voor oudere kinderen bieden wij leuk speelgoed. Door te kiezen voor speelgoed van Global-Affairs, kies je voor duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en aantrekkelijke prijzen.

Contact

Bestel en betaal het speelgoed dat Kadomino aanbiedt online. Je kunt de betaling voldoen via iDeal. Mocht je geen internetbankieren hebben, dan kun je contact opnemen voor een andere betaalmethode. Indien gewenst kun je het bestelde speelgoed van Global-Affairs ophalen aan de Clavisstraat 32 in Nijmegen. Je kunt contact met ons opnemen door middel van het online contactformulier of door te mailen naar info@kadomino.nl.